Aansprakelijkheidsrecht

Een ongeval komt altijd volkomen onverwacht. Gelukkig lopen veel ongevallen zonder letsel af. In een aantal gevallen is echter sprake van letselschade of komt het slachtoffer zelfs te overlijden. Maar wat valt er nou exact onder het begrip letselschade? Letselschade is de schade die men oploopt als gevolg van het letsel en de beperkingen die dat veroorzaakt. Letselschade kan het gevolg zijn van een verkeersongeval of een auto ongeluk door eigen schuld, een medische fout, een arbeidsongeval, sport- en spelongeval, van een gebrek in een product of een gebouw, of van het onvoorspelbare gedrag van dieren.

Los van de emotionele kant van de zaak, ontstaan voor het slachtoffer of diens nabestaanden allerlei juridische en financiële vragen. Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit? Kan ik een claim indienen voor mijn letsel? Wat kan ik vorderen? Ik kan door mijn letsel niet werken, wat nu?

Maar ook degene die aansprakelijk gesteld wordt, kan met juridische vragen komen te zitten. Ben ik verzekerd? Ben ik eigenlijk wel aansprakelijk? Hoe moet ik met de claim omgaan? Moet ik me zo maar neerleggen bij het beleid van mijn verzekeraar? Kan ik de opgelopen schade op een derde verhalen?

De beantwoording van al die vragen en de begeleiding van het vaak langdurige en ingewikkelde schaderegelingstraject vergen specialistische kennis en ervaring. Inschakeling van A&G Letselschade als belangenbehartiger is dan absoluut noodzakelijk.

BELANGRIJK OM TE WETEN

Onze diensten met betrekking tot letselschade zijn geheel vrijblijvend en gratis!

E-mail:
info@agletselschade.nl

Gegevens locatie Amsterdam:
Noorderkroonstraat 12
1033 XD Amsterdam
085 060 2431

KvK nummer: 76916650

NEEM CONTACT OP