Uw kind is aangereden

Een verkeersongeval kan veel impact hebben op uw fysieke en mentale gezondheid. De schrik is vaak nog groter als een kind wordt aangereden. Jonge kinderen zijn meestal kwetsbaarder in het verkeer, omdat zij vaker als voetganger of fietser betrokken raken bij ongevallen.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Hoe oud is het slachtoffer?

De wet- en regelgeving maakt onderscheid tussen kinderen jonger dan 14 jaar enerzijds en kinderen/volwassen van 14 jaar en ouder anderzijds.

Jonger dan 14 jaar: Jongeren onder de 14 jaar krijgen hun schade volledig vergoed, tenzij er sprake is van overmacht. De bestuurder van het gemotoriseerde voertuig dient te bewijzen dat er sprake is van overmacht. De voorwaarden van overmacht bespreken wij hieronder.
Ouder dan 14 jaar: Jongeren ouder dan 14 jaar en volwassenen krijgen op basis van artikel 185 Wegenverkeerswet minimaal 50% van hun schade vergoed, tenzij er sprake is van overmacht. De bestuurder van het gemotoriseerde voertuig dient te bewijzen dat er sprake is van overmacht.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Overmacht?

Van overmacht is er slechts sprake indien de bestuurder van het gemotoriseerde voertuig ‘’rechtens geen enkel verwijt’’ kan worden gemaakt. Uit de jurisprudentie blijkt dat de rechter alleen in zeer uitzonderlijke gevallen overmacht aanneemt. Zo is onder andere bepaald dat de bestuurder van een gemotoriseerd voertuig ook rekening met houden met de fouten van andere verkeersdeelnemers. Denk hierbij aan fietsers die door rood rijden. In dat geval is er dus geen sprake van overmacht. De specialisten en juristen van A&G Letselschade kunnen de situatie namens u beoordelen op basis van de geldende wet- en regelgeving en u adviseren over uw rechten om een letselschadevergoeding te krijgen. Uiteraard is de juridische beoordeling van een casus ook volledig kosteloos. Neem voor meer vragen vandaag nog contact op met onze juristen.

Gratis rechtshulp bij claimen van smartengeld en letselschadevergoeding

Is uw kind betrokken geraakt bij een ongeval? Neem voor meer vragen en gratis rechtsbijstand vandaag nog contact op met onze juristen.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op