fbpx

Advies letselschade

Heeft u letselschade opgelopen na een ongeval? Dan heeft u mogelijk recht op een letselschadevergoeding, afhankelijk van de concrete situatie en uw concrete schade. A&G Letselschade is uw specialist in het verhalen van een letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Advies

Het advies en onze dienstverlening begint al bij het intakegesprek. A&G letselschade neemt uw zaak volledig over van A tot Z en neemt zelf contact op met u. Gedurende het traject zult u geadviseerd en geïnformeerd worden over de voortgang en de stappen die gezet moeten worden. Normaliter wordt de zaak definitief afgesloten als u volledig bent hersteld. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Tijdens dit hele proces wordt u begeleid en geadviseerd door de letselschadespecialist. Zo wordt een berekening, de zogenoemde schadestaat, opgesteld door één van onze specialisten en hoeft u nooit een keuze te maken zonder dit met de schadespecialist te hebben besproken. Neem contact op met A&G letselschade en krijg kosteloos advies voor uw letselschade.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Na advies volgt een rechtvaardige schadevergoeding

Indien A&G Letselschade uw dossier in behandeling heeft genomen volgt een lang traject. Dit traject loopt door totdat u volledig bent genezen. Daarna is het de taak van A&G Letselschade om uw letselschadevergoeding te claimen. Op basis van de medische documenten en de onderbouwing van de schade zal uw schade nauwkeurig berekend worden. In goed overleg met u kan uw letselschadespecialist de claim vervolgens indienen. bij de verzekeraar. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat u een
gerechtvaardigde schadevergoeding ontvangt.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op