fbpx

Materiële schade is (eenvoudig) in geld uit te drukken. Dit zijn namelijk directe kosten die gemaakt worden. Naast de zichtbare schade zoals de schade aan uw auto of kleding, zijn er ook andere kosten. Als u niet in staat bent om huishoudelijke taken te verrichten, neemt iemand anders dit over. Hier krijgt u een vergoeding voor. Het kan ook voorkomen dat u niet meer in staat bent om te werken als zelfstandige. Uw verlies wordt dan betaald door de verzekering.

Ziektewet

In sommige gevallen krijgt u ook minder betaald in loondienst, bijvoorbeeld als u terechtkomt in de ziektewet. U krijgt dan vaak  niet 100% uitbetaald. Het gedeelte dat u niet uitbetaald krijgt, wordt aangevuld door de verzekering. Een ander voorbeeld zijn de medische kosten die u maakt om uw herstel te bevorderen. Uiteraard worden deze kosten gedekt door de verzekering. Het berekenen van letselschade is maatwerk. De letselschadespecialist van A&G Letselschade ondersteunen u graag kosteloos gedurende dit traject.

Bereken eenvoudig uw letselschade

Vul onderstaand formulier in en ontdek in slechts 3 stappen of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Het invullen duurt maximaal 1 minuut.

Persoonsgegevens - Step 1 of 7

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen