fbpx

Medische fout

Heeft u letselschade opgelopen door een medische fout van uw arts of therapeut? Dan heeft u mogelijk recht op een letselschadevergoeding, afhankelijk van de concrete situatie en uw concrete schade. A&G Letselschade is uw specialist in het verhalen van een letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Doe nu de letselschadescan om te kijken of u mogelijk recht heeft op een schadevergoeding

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade na medische fout arts

Tijdens een medische behandeling loopt u het risico dat een arts of een therapeut een fout kan begaan. Hierdoor kunt u letselschade oplopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stellen van een verkeerde diagnose door een arts of een tandarts die onterecht zeer ingrijpende behandelingen inzet. Men spreekt van een medische fout indien de arts of therapeut verwijtbaar medisch onzorgvuldig heeft gehandeld. Indien u schade lijdt hierdoor, dan kunt u de betreffende behandelaar aansprakelijk stellen en een letselschade procedure opstarten om zodoende een letselschadevergoeding te claimen.

Anders dan andere ongevallen vergt het bewijzen van aansprakelijkheid in medische zaken specifieke specialisatie. Om de handelingen of nalaten van uw arts of therapeut te onderzoeken schakelt A&G Letselschade een medische adviseur in. De adviseur zal een zogenaamd haalbaarheidsonderzoek verrichten. Aan de hand van deze bevindingen kan al dan niet een proces opgestart worden.

Aansprakelijkheid arts

Een arts of therapeut dient bij zijn werkzaamheden de zorg van een goed hulpverlener in acht dient te nemen. Als een hulpverlener niet handelt volgens deze maatstaf en hiermee niet voldoet aan de eis van vakbekwaamheid, of zich niet houdt aan de professionele standaard zoals bedoeld in artikel 7:453 BW, handelt hij onjuist.

Twijfelt u of een arts of therapeut onjuist heeft gehandeld, neem dan zo snel mogelijk contact op met A&G Letselschade. Wij zullen de medische gegevens voorleggen aan onze medische adviseur. Indien uit onderzoek blijkt dat uw hulpverlener daadwerkelijk foutief en/of onjuist heeft gehandeld, dan zal uw letselschadespecialist een letselschadevergoeding namens u claimen.

Smartengeld medische fout

Indien een arts foutief heeft gehandeld en de aansprakelijkheid vast komt te staan, dan heeft u mogelijk recht op een smartengeld vergoeding, oftewel een immateriële schadevergoeding. Het gaat hierbij om het leed dat u hebt ervaren als gevolg van de fout en uw letselschade. Alle situaties en medische fouten zijn uniek. Het is daarom niet makkelijk om te bepalen wat een passende letselschadevergoeding zal zijn voor het smartengeld. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade helpen u hierin graag verder. A&G Letselschade ontzorgt u volledig van A tot Z en zorgt ervoor dat u een rechtvaardige letselschadevergoeding zult ontvangen.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Heeft u schade geleden vanwege een ongeval? A&G Letselschade helpt u graag met het claimen van een rechtvaardige letselschadevergoeding. Neem vandaag nog contact op met ons letselschadebureau.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op