fbpx

Hoogte letselschadevergoeding

Bent u onverhoopt betrokken geraakt bij een ongeval en hebt u hierdoor letselschade opgelopen? Dan hebt u mogelijk recht op een letselschadevergoeding. Maar waar hebt u dan recht op? Wanneer worden de letselschadevergoedingen uitgekeerd en hoe dient u uw letselschade aan te tonen? Wilt u kosteloos bijstaan worden door een letselschadebureau? A&G Letselschade is een ervaren en snelgroeiend letselschadebureau, gevestigd in Amsterdam, maar opererend in het hele land. Wij helpen u bij het claimen van een letselschadevergoeding. Deze diensten bieden wij volledig gratis aan!

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Wat bepaalt de hoogte van de letselschadevergoeding?

U heeft enkel recht op letselschadevergoeding als er ook daadwerkelijk letselschade is. Uw letselschadespecialist zal moeten kunnen aantonen dat er letselschade is als gevolg van het ongeval door bijvoorbeeld medische informatie te verzamelen, het zogenaamde causaal verband tussen ongeval en schade. Dit bewijs zal de onderbouwing van de schadestaat vormen.

Een claim bestaat uit verschillende onderdelen. Daarom is het belangrijk om uw situatie goed in kaart te brengen. Wat voor schade heeft het ongeval en het opgelopen letsel veroorzaakt? De meest voorkomende schadeposten treft u hieronder aan:

  • Smartengeld
  • Medische kosten
  • Verlies aan verdienvermogen
  • Huishoudelijke hulp
  • Mantelzorg
  • Kilometervergoeding
  • Studievertraging
  • Verlies van zelfwerkzaamheid
  • Reiskostenvergoeding

Uiteraard is bovenstaande lijst niet uitputtend. Dat maakt iedere casus weer uniek! Aan de hand van de richtlijnen, de jurisprudentie en uw concrete situatie zal A&G Letselschade de hoogte van de schadevergoeding bepalen. Na uw goedkeuring zal de letselschade claim ingediend worden bij de verzekeraar.

Onze letselschade specialisten zullen gerichte vragen stellen, zodat uw schade duidelijk in beeld komt. Periodiek zal uw schadeoverzicht geactualiseerd worden. Uiteraard zijn ook deze werkzaamheden, net als het gehele traject, volledig kosteloos voor u.

Enkele praktijkvoorbeelden:
1. De cliënt (20 jaar oud) raakte betrokken bij een verkeersongeval met een politieauto. Nadat aansprakelijkheid werd erkend, heeft de verzekering een bod gedaan van € 20.000,00. In casu had cliënt echter een studievertraging opgelopen van een jaar. Daarnaast is er sprake van blijvend letsel aan zijn rug. De onderhandelingen die daaruit voortvloeien, resulteren in een tweede bod van € 40.000,00.

2. De cliënt (48 jaar oud) werd in zijn auto van achteren geraakt toen hij aan het wachten was op het stoplicht. Zijn rechtsbijstandsverzekeraar heeft een schadevergoeding van € 600,00 inclusief reiskosten verhaald van de tegenpartij. A&G Letselschade heeft de zaak een jaar na dato heropend. Na verschillende onderhandelingen is dit bedrag vertienvoudigd, namelijk een schadevergoeding van € 6.000,00.

3. De cliënt (45 jaar oud) is een zelfstandige ondernemer. Tijdens een rit naar zijn opdrachtgever raakte hij betrokken bij een verkeersongeval op de snelweg. Het letsel bestond uit; hersenschudding, ribkneuzing en een whiplash. Hierdoor heeft hij maanden geen opdrachten kunnen aannemen. Dit resulteerde in een schadevergoeding van € 72.632,00.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Ongeval gehad? Gratis hulp en advies

Binnen A&G Letselschade zult u adequaat en transparant geholpen worden. Uw belangen staan namelijk altijd voorop binnen ons letselschadebureau. Daarnaast zijn onze diensten volledig kosteloos! Hebt u een ongeval gehad en wilt u schade claimen? Neem van vandaag nog contact op met de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op