fbpx

Afgeronde zaken

Afgeronde zaken

1) Na een ongeluk heeft A&G mijn zaak in behandeling genomen. Ik was aangenaam verrast door de snelle, adequate service en hulp die men aan mij heeft verleend. Ze hebben werkelijk alles gedaan om mij zoveel mogelijk te helpen en te adviseren. Het is fijn als je wordt geadviseerd, omdat je als leek toch niet weet hoe je dit soort dingen moet aanpakken. Mijn zaak is inmiddels afgewikkeld Ik raad anderen zeker aan om met A&G Letselschade in zee te gaan!

2) Na een auto-ongeluk werd ik door de verzekering van de tegenpartij niet serieus genomen. Waardoor ik eigenlijk zelf aan het knokken was voor mijn rechten zonder dat ik daar enigszins zelf informatie had.

Zodoende heb ik contact opgezocht met A & G Letselschade. Wat een service ! Ik was zelf ziek door ook nog mijn zwangerschap en voelde me beroerd de deur uit te gaan. Ondanks de corona heeft hij voorgesteld wel in staat te zijn als ik dat zelf waardeer aan huis het gesprek te voeren. Top!

Na het gesprek is hij meteen aan de slag gegaan, alle stappen die hij heeft gezet kreeg ik netjes van hem te horen en heb voor de rest niets meer met mijn tegenpartijen hoeven te bespreken daar hij heeft Dhr Acar goede zorgen voor gedragen.

Hoop in de toekomst niet zoiets mee te hoeven maken maar ik zal niet aarzelen en weet waar ik kan aankloppen. Raad hem zeker aan!

Al met al communicatie, bereikbaarheid, professionaliteit en de deskundigheid geef ik een dikke tien.

Bedankt A & G letselschade

3) Na een ongeval op advies terecht gekomen bij A&G Letselschade B.V. ik ben zeer goed geholpen door de heer Acer. Het was een moeizaam proces, maar alles is in alle tevredenheid afgewikkeld. Zeker een aanrader!

4) Via een goede vriend zijn wij getipt om voor onze letselschade contact op te nemen met Acer van A&G Letselschade. Dit was met recht een gouden tip! Er is het afgelopen jaar zoveel op ons afgekomen en wij hadden deze procedure zonder de kundige en professionele begeleiding van A&G Letselschade nooit tot een goed einde kunnen brengen. De tegenpartij was in ons geval ook echt de tegenpartij, maar Acer heeft altijd oog gehad voor ons belang zowel emotioneel als zakelijk. Vanuit zijn professie heeft hij ons voorzien van een open en eerlijk advies en is de zaak inmiddels afgewikkeld. Hopelijk hoeven we niet snel nog een keer een beroep op A&G Letselschade te doen, maar als je dan toch in zo’n vervelende situatie terecht komt laat je dan door A&G Letselschade bijstaan, je belangen worden dan kundig en correct behartigd!

5) Vanaf het incident tot de laatste uitslag heeft A&G letselschade het proces onder controle. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe aanvullende documenten opsturen (zoals het schadeformulier) en akkoord geven.

Gedurende het proces houden ze je constant op de hoogte en hebben een positieve blik. Gaan in overleg met jou verder met het proces en stellen reële doelen, zodat je op het eind niet teleurgesteld raakt.

Zeker een aanrader als er wat is voorgevallen in het verkeer!

6) Vanaf het eerste moment zeer adequate, professionele en complete begeleiding van A tot Z van deze vakspecialist. Heeft empathisch vermogen, schakelt snel en voor mij het belangrijkste: komt zijn afspraken ten alle tijden na! Heeft toewijding duidelijk hoog in het vaandel staan. Een échte aanrader op het gebied van letselschade, ik zal hem altijd aanraden!

Letselschadescan

U heeft letselschade opgelopen. Het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk geholpen wil worden en voorzien wil worden van informatie. U kunt in dit geval een gratis letselschadescan doen, zodat er binnen 24 uur contact met u opgenomen wordt door een letselschadespecialist van A&G letselschade. Neem dus vrijblijvend contact op via de letselschadescan en ontdek of u recht hebt op een letselschadevergoeding.

Ongeval gehad? Gratis hulp en advies

Binnen A&G Letselschade zult u adequaat en transparant geholpen worden. Uw belangen staan namelijk altijd voorop binnen ons letselschadebureau. Daarnaast zijn onze diensten volledig kosteloos! Hebt u een ongeval gehad en wilt u schade claimen? Neem van vandaag nog contact op met de letselschadespecialisten van A&G Letselschade

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen