Belangenbehartiger letselschade

Na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ongeval in het dagelijkse leven door toedoen van een derde, hebt u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Deze letselschadevergoeding dient geclaimd te worden bij de verzekeraar van de veroorzaker van de schade.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Belangenbehartiger letselschade

Na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ongeval in het dagelijkse leven door toedoen van een derde, hebt u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Deze letselschadevergoeding dient geclaimd te worden bij de verzekeraar van de veroorzaker van de schade. Dat kan heel ingewikkeld zijn. U dient zich immers ook nog te focussen op uw herstel. Wij adviseren u dan ook om te allen tijde een letselschadebureau in te schakelen. A&G Letselschade is een ervaren letselschadebureau te Amsterdam. Onze letselschadespecialisten zullen namens u onderhandelen met de verzekeraar en er voor zorgen dat u een gepaste letselschadevergoeding ontvangt.

Waarom A&G Letselschade?

A&G Letselschade is in 2016 opgericht. De dienstverlening kenmerkt zich door grote persoonlijke betrokkenheid, maar ook een professionele benadering van alle problemen. De eigenschappen van A&G Letselschade zijn dan ook te vergelijken met de betekenis van de kleur blauw. Blauw is namelijk het symbool van vertrouwen voor heel Nederland. Dus ook van A&G Letselschade. Het is een mentaliteit van je overal veilig en vertrouwd voelen en alles durven te vragen. Blauw is meer dan alleen vertrouw. A&G Letselschade gelooft in rechtvaardigheid en professionaliteit. Daarom bieden wij meer dan alleen rechtshulp. We delen onze kennis en zorgen voor een optimale nazorg. Zo kunnen wij met trots aangeven dat de betekenis van de kleur blauw is verdisconteerd in onze missie. Wij zijn A&G Letselschade, klaar om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen tijdens uw letselschadetraject.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Ongeval gehad? Gratis hulp en advies

Binnen A&G Letselschade zult u adequaat en transparant geholpen worden. Uw belangen staan namelijk altijd voorop binnen ons letselschadebureau. Daarnaast zijn onze diensten volledig kosteloos! Hebt u een ongeval gehad en wilt u schade claimen? Neem van vandaag nog contact op met de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op