fbpx

Soorten letselschade

U hebt een ongeval gehad en hebt hierdoor lichamelijke- en mentale klachten aan overgehouden. Het is dan belangrijk om zo snel mogelijk naar de huisarts te gaan voor onderzoek. Graag leggen wij uit wat veel voorkomende klachten zijn na een ongeval met letselschade tot gevolg.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Whiplash

Veel voorkomend letselschade na een verkeersongeval is een whiplash. Een whiplash ontstaat door een ongeluk waarbij het hoofd naar achteren en naar voren is geslingerd. Een whiplash is niet objectiveerbaar. Er kan dan ook vaak geen diagnose gesteld worden. De gevolgen kunnen echter wel groot zijn. Het heeft namelijk veel effect in het dagelijks leven. De klachten bij een whiplash kunnen verschillen. De klachten die erbij komen kijken zijn voornamelijk nek- en schouderpijn. Ook kunt u klachten ervaren als vermoeidheid, moeite hebben met uw aandacht ergens bijhouden, concentratieproblemen, moeite met onthouden, duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn. Dit kan erg vervelend zijn tijdens uw studie of op het werk.

In 10% van de gevallen worden de klachten helaas chronisch. Fysiotherapie helpt onvoldoende en in het ziekenhuis kan men geen oorzaak vinden voor uw klachten. Verzekeraars willen in dergelijke gevallen uw dossier sluiten. Onze juristen en letselschadespecialisten pleiten bij aanhoudende klachten voor een onafhankelijke expertise door bijvoorbeeld een neuroloog. Wij proberen uw klachten vooralsnog goed in kaart te brengen. Zo kunnen onze letselschadespecialisten uw claim goed onderbouwen, ook toekomstgericht. Gratis rechtshulp bij claimen van smartengeld en letselschadevergoeding.

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u hier lichamelijke en/of mentale klachten aan overgehouden? Neem voor meer vragen en gratis rechtsbijstand vandaag nog contact op met onze juristen. De letselschadespecialist van A&G letselschade adviseert u hier graag over.

Rugklachten

Na een ongeval kunt u rugklachten ervaren. De meest voorkomende situatie is een kop-staartbotsing, oftewel achterop aanrijding. U kunt ook rugklachten oplopen door bijvoorbeeld een val. Rugpijn na een ongeval kan ernstig letsel zijn. De rug is namelijk een essentieel onderdeel van uw lichaam. Er lopen namelijk zenuwbanen doorheen. Door een ongeval kunnen deze zenuwen knellen of er kunnen zelfs wervels verschuiven. Dit veroorzaakt rugklachten.

Schouderklachten

Ook schouderklachten komen veelvuldig voor na een ongeval. Hierdoor kunt u soms de betreffende schouder (en arm) niet goed gebruiken. Dat kan als zeer vervelend ervaren worden. Schouders zijn zeer kwetsbaar en staan er om bekend dat de klachten lang kunnen aanhouden. Bij het indienen van de claim voor de letselschadevergoeding houden de letselschadespecialisten van A&G Letselschade hier expliciet rekening mee.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Hersenletsel

Na een klap tegen het hoofd kan er sprake zijn van niet aangeboren hersenletsel (NAH). Dit kan vooral bij kinderen zeer nadelige gevolgen hebben voor in de toekomst. Na het opgelopen van niet aangeboren hersenletsel komt hoofdpijn vaak en zeer frequent voor. Dit kan ook cognitieve klachten met zich meebrengen, zoals bijvoorbeeld concentratiestoornissen, verwarringen en duizeligheid. A&G Letselschade adviseert u om deze klachten serieus te nemen en de huisarts hierover te raadplegen.

Bij het claimen van een letselschadevergoeding en smartengeld zullen onze letselschadespecialisten uw situatie kritisch beoordelen. Is er een risico voor terugval in de toekomst? Wat zeggen de medische adviseurs hierover? Aan de hand van een goed onderbouwd medisch advies zal A&G Letselschade voor u de maximale letselschadevergoeding claimen.

Psychische schade

Na een ongeval kunt u een trauma oplopen. Na een verkeersongeval durven mensen vaak niet meer achter het stuur te zitten of zelfs in de auto te stappen. Soms kan er ook sprake zijn van Posttraumatisch Stress Stoornis (PTSS), waardoor u beperkt kan worden in uw dagelijks leven. Men moet bij psychische klachten een therapie volgen. Ook deze psychische schade valt onder letsel. Bij psychisch letsel worden uw behandelingen bij de psycholoog of therapeut vergoed. Daarnaast heeft het invloed op het smartengeld.

Heeft u ook letselschade opgelopen? Neem dan contact op met A&G letselschade.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op