fbpx

De wereld lijkt even stil te staan terwijl u worstelt met pijn, verwondingen en de onzekerheid van wat er nu gaat gebeuren. Maar te midden van deze chaos is er hoop. Hoop op herstel, rechtvaardigheid en vergoeding voor uw schade.

Letselschade: Uw recht en onze missie

Na een aanrijding als voetganger heeft u waarschijnlijk veel vragen en zorgen. Hoe zit het met mijn medische kosten? Kan ik mijn verloren inkomsten terugkrijgen? Wie is er verantwoordelijk voor dit alles? Bij ons begrijpen we uw zorgen en staan we klaar om u te begeleiden door dit proces van letselschade.

Uw partner in juridische bijstand

Het is onze missie om u door deze moeilijke tijd heen te helpen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over juridische rompslomp. Onze ervaren juristen zijn uw partners in deze reis naar gerechtigheid. Vanaf het allereerste contact zullen wij uw zaak nauwlettend volgen en ervoor zorgen dat al uw vragen worden beantwoord.

Stap 1: Uw letselschade melden

De eerste stap op weg naar vergoeding is het melden van uw letselschade. Laat ons weten wat er is gebeurd, en wij zullen onmiddellijk aan de slag gaan met het verzamelen van alle benodigde informatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over het schrijven van brieven of het voeren van lastige discussies – dat doen wij voor u.

Stap 2: Onderzoek en aansprakelijkheid

Na het melden van uw letselschade gaan onze juristen aan de slag met het onderzoeken van uw zaak en het vaststellen van de aansprakelijkheid. Of u nu als voetganger werd geschept op een zebrapad, fietspad of drukke weg, wij zullen er alles aan doen om de verantwoordelijke partij aan te wijzen en hen aansprakelijk te stellen voor uw schade.

Stap 3: Schadeberekening en claim indienen

Het volgende belangrijke aspect is het berekenen van uw schade. Van medische kosten tot verlies van inkomsten en alles daartussenin, wij zullen ervoor zorgen dat al uw schade zorgvuldig wordt berekend en opgenomen in de schadeclaim. Vervolgens dienen wij deze claim in bij de tegenpartij en eisen wij een rechtvaardige vergoeding voor u.

Stap 4: Gerechtigheid en herstel

Terwijl wij vechten voor uw recht op schadevergoeding, kunt u zich concentreren op uw medisch herstel. Laat ons het juridische zware werk voor u doen terwijl u zich richt op uw gezondheid en welzijn. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de compensatie ontvangt waar u recht op heeft, zodat u uw leven weer op de rit kunt krijgen.

Uw rechten als voetganger

Het is belangrijk om te weten dat de wet u beschermt als voetganger bij een aanrijding. Zelfs als u deels schuldig bent aan het ongeval, heeft u nog steeds recht op schadevergoeding. Voetgangers worden wettelijk beschouwd als “zwakke verkeersdeelnemers”, waardoor zij extra juridische bescherming genieten.

Een toekomst zonder zorgen

Bij ons begrijpen we dat een aanrijding als voetganger verstrekkende gevolgen kan hebben voor uw leven. Daarom streven wij ernaar om u te helpen een toekomst zonder zorgen tegemoet te gaan. Laat ons u begeleiden door dit proces van herstel en rechtvaardigheid, zodat u kunt terugkeren naar een leven van welzijn en voldoening.

Neem contact met ons op

Als u als voetganger bent aangereden en letsel heeft opgelopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren juristen staan klaar om u te helpen en u bij te staan in deze moeilijke tijd. Laat ons u helpen om uw recht op schadevergoeding te krijgen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw herstel en welzijn.

Bereken eenvoudig uw letselschade

Vul onderstaand formulier in en ontdek in slechts 3 stappen of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Het invullen duurt maximaal 1 minuut.

Persoonsgegevens - Step 1 of 7

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen