fbpx

Oorzaken letselschade

U kunt bij ons terecht als er een aansprakelijke partij is. Denkt u bijvoorbeeld aan een verkeersfout die een ander maakt, een medische fout van een arts, een ongeluk op werk waar de werkgever verantwoordelijk voor is en slecht wegdek waar de gemeente verantwoordelijk voor is. Bent u echter zelf verantwoordelijk voor een verkeersongeval en heeft u een aanvullende verzekering, dan hebt u wellicht vooralsnog recht op een letselschadevergoeding? Denk hierbij aan een zogenaamde schadeverzekering inzittende, een ongevallenverzekering inzittende of een schadeverzekering opzittende. Dan kunnen wij uw letselschade claimen bij uw eigen verzekering.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Verkeersongevallen

Volgens de statistieken raken er jaarlijks meer dan 430.000 personen in Nederland betrokken bij een verkeersongeval. Ongeveer 130.000 mensen belanden hierdoor in het ziekenhuis. Jaarlijks overlijden er meer dan 600 mensen na een verkeersongeval.Een verkeersongeval kan veel impact hebben op uw fysieke en mentale gezondheid. Wellicht raakt u arbeidsongeschikt en heeft u behoefte aan mantelzorg? Hierdoor ontstaat er schade en heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. A&G Letselschade zal uw concrete situatie beoordelen aan de hand van de geldende regels en u adviseren hierin. Indien u recht heeft op een letselschadevergoeding, zal A&G Letselschade uw schade volledig kosteloos claimen.

Hebt u een verkeersongeval gehad? Neem dan vandaag nog contact op met A&G Letselschade voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. A&G Letselschade claimt voor u de maximale letselschadevergoeding.

Bedrijfsongevallen

Artikel 7:658 BW en Artikel 7:611 BW zijn twee wetsartikelen die voor een belangrijk deel de wet- en regelgeving bij een bedrijfsongeval bepalen. Daarnaast heeft de jurisprudentie zich verder ontwikkelt en deze algemene artikelen gespecificeerd.

Een werkgever dient vergaande maatregelen te treffen om ongevallen te voorkomen. Na een bedrijfsongeval kan namelijk letselschade ontstaan met vergaande gevolgen. De rechter toetst aan de volgende drie criteria:
– Er moet sprake zijn van een causaal verband tussen schade en werk; De werknemer zal moeten stellen en bewijzen dat hij schade in de uitoefening van zijn werkzaamheden heeft geleden.
– De werknemer moet bewijzen dat de zorgplicht is geschonden door de werkgever: De werkgever heeft namelijk een zorgplicht tegenover zijn werknemers. Als na het eerste bewijsmoment vaststaat dat schade in de uitoefening van de werkzaamheden is geleden, dan is schending van de zorgplicht in beginsel gegeven en is het aan de werkgever om te bewijzen dat wel aan de zorgplicht is voldaan.
– Er moet sprake zijn van een causaal verband tussen schending zorgplicht en de schade van werknemer.

De letselschadespecialisten van A&G Letselschade zijn gespecialiseerd in het uitpluizen van jurisprudentie. Indien u een bedrijfsongeval hebt gehad, dan zullen onze letselschadespecialisten de situatie beoordelen en u voorzien van deskundig advies.

Hebt u een bedrijfsongeval gehad? Neem dan vandaag nog contact op met A&G Letselschade voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. A&G Letselschade claimt voor u de maximale letselschadevergoeding.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Medische fouten

Tijdens een behandeling kan er sprake zijn van een fout een arts of therapeut. Dan is er sprake van een medische fout. Het aantonen van deze fout is echter zeer complex. Hiervoor schakelt A&G Letselschade een medische adviseur in. Deze adviseur zal uw medische documenten beoordelen en onze letselschadespecialisten adviseren over de vermeende fout. Let op, hier zijn wel kosten aan verbonden. De medische adviseur factureert voor een haalbaarheidsonderzoek een bedrag van 750 Euro, exclusief BTW.

Indien de adviseur van mening is dat er sprake is van een fout, dan zullen onze specialisten de betreffende arts of therapeut aansprakelijk stellen.

Bent u van mening dat er sprake is van een medische fout? Neem dan vandaag nog contact op met A&G Letselschade voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. A&G Letselschade claimt voor u de maximale letselschadevergoeding.

Overige ongevallen

Ongevallen zitten vaak in een klein hokje. Zo kan er letselschade ontstaan tijdens het sporten in een sportschool of bent u gebeten door een hond. Ook in dergelijke gevallen kan er letselschade ontstaan en hebt u mogelijk recht op een schadevergoeding.

Is er sprake van letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met A&G Letselschade voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. A&G Letselschade claimt voor u de maximale letselschadevergoeding.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op