fbpx

Letselschadevergoeding

In het geval dat u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout heeft u vaak recht op een letselschadevergoeding van de verzekering. Het is dan verstandig om professionele hulp in te schakelen, zoals een letselschade specialist.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Wat is een letselschadevergoeding?

Een letselschadevergoeding is een geldbedrag dat wordt uitgekeerd aan iemand die gewond is geraakt bij een ongeval waar een ander aansprakelijk voor is. Dit geldbedrag is bedoeld om de kosten van de geleden letselschade te dekken en om de gewonde te compenseren voor het verlies van inkomsten en andere financiële nadelen die zijn ontstaan als gevolg van het ongeval.

Er zijn verschillende soorten letselschadevergoedingen, zoals bijvoorbeeld:

  • Vergoeding voor de medische kosten: Deze vergoeding dekt de kosten van medische behandelingen, zoals bijvoorbeeld ziekenhuisopnamen, operaties, fysiotherapie, enz.
  • Vergoeding voor inkomensverlies: Deze vergoeding dekt de inkomstenderving die is ontstaan als gevolg van het ongeval, zoals bijvoorbeeld verlies van loon of inkomsten uit zelfstandige activiteiten.
  • Smartengeld: Dit is een vergoeding voor de immateriële letselschade, zoals bijvoorbeeld emotionele pijn, angst, depressie, posttraumatische stressstoornis (PTSS), verlies van sociale of professionele vaardigheden, enz.

De vergoeding zal dus berekend moeten worden aan de hand van uw concrete situatie. Er kunnen binnen een ongeval meerdere slachtoffers zijn. De letselschadevergoeding van deze slachtoffers kunnen echter veel uiteenlopen. Bovengenoemde factoren kunnen hier een rol in spelen.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Een letselschadezaak

Een zaak wordt normaliter afgewikkeld als er meer duidelijkheid is over het letsel. Vaak wordt een zaak dan ook pas afgewikkeld als u volledig hersteld bent, als u geen nieuwe kosten meer maakt of als de gevolgen van het letsel duidelijk zijn. Omdat u tussendoor kosten zal maken, kunnen er voorschotten worden aangevraagd. Denk hierbij aan medische kosten, huishoudelijke hulp of reiskostenvergoeding.

Als de zaak afgewikkeld kan worden, krijgt u een definitieve schadevergoeding oftewel letselschadevergoeding. Dit gaat gepaard met onderhandelingen tussen A&G Letselschade en de verzekering. Daarmee wordt het dossier afgesloten en uw zaak beëindigd.

Neem contact op met A&G letselschade en wij helpen u aan een letselschadevergoeding.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op