fbpx
Letselschade advocaat

Letselschade advocaat of letselschadespecialist?

Binnen A&G letselschade werken er letselschadespecialisten. Veel slachtoffers denken dat een advocaat ingeschakeld moet worden om letselschadevergoeding te claimen. Een advocaat is echter bij lange na niet altijd nodig. Een advocaat helpt u immers bij het procederen in een rechtszaak. In de meeste letselschadezaken is een rechtszaak niet nodig. De dossiers worden namelijk ‘’buiten rechte’’ afgehandeld, oftewel buiten de rechtbank. Het is voor een slachtoffer belangrijk om bijgestaan te worden door een vakbekwame belangenbehartiger. A&G Letselschade staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij verhalen uw schade op een rechtvaardige manier, volledig transparant en kosteloos.

Wat doen wij?

A&G letselschade is een gespecialiseerd letselschadebureau en neemt alles van u over van begin tot eind, zodat u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Wij zullen u ontzorgen door contact te leggen met alle betrokken partijen en ervoor te zorgen dat u letselschadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Hiernaast zullen wij u onafhankelijk en objectief adviseren bij keuzes die gemaakt dienen te worden. Het traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en eindigt pas nadat u een rechtvaardige letselschadevergoeding hebt ontvangen. In de tussentijd adviseren wij u en zorgen wij er ook voor dat al uw rechten worden besproken en geclaimd. U ontvangt periodiek een update over de voortgang en krijgt altijd informatie zodra er sprake is van een relevante update. In de tussentijd heeft u te allen tijde inzage in uw dossier. Binnen A&G Letselschade maken wij namelijk gebruik van de meest geavanceerde en moderne systemen. Gratis rechtshulp bij claimen van smartengeld en letselschadevergoeding Bent u betrokken geraakt bij een ongeval? Neem voor meer vragen en gratis rechtsbijstand vandaag nog contact op met onze juristen.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Waar zijn wij te vinden?

A&G letselschade is gevestigd in Amsterdam, maar opereert over heel Nederland. Indien gewenst, komen wij bij u thuis. Tevens is het mogelijk om digitaal contact te hebben, middels videobellen, telefoneren of mailen. Neem vandaag nog contact op met A&G Letselschade en wij helpen u verder met het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding. Bekijk hier de letselscan.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op