fbpx

Uitbetaling letselschadevergoeding

Een letselschadetraject heeft als doel om u zoveel mogelijk terug te brengen in de staat die u had voordat u het ongeval overkwam. Een onderdeel daarvan is de letselschadevergoeding. De letselschadevergoeding ontvangt u zowel tussentijds als ten tijde van het afwikkelen.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Tussentijdse voorschotten

Een zaak wordt normaliter afgewikkeld als er meer duidelijkheid is over het letsel. Vaak wordt een zaak dan ook pas afgewikkeld als u volledig hersteld bent, als u geen nieuwe kosten meer maakt of als de gevolgen van het letsel duidelijk zijn. Omdat u tussendoor kosten zal maken, kunnen er voorschotten worden aangevraagd. Denk hierbij aan medische kosten, huishoudelijke hulp of reiskostenvergoeding. Als u arbeidsongeschikt bent geraakt en niet wordt doorbetaald, is het ook noodzakelijk om voorschotten te ontvangen, zodat u niet in de financiële problemen terecht komt. Bij A&G letselschade ontvangt u persoonlijke aandacht en kunt u een snelle schakeling verwachten. Neem vandaag nog contact op.

Uitbetaling letselschadevergoeding bij afwikkeling

Indien er sprake is van een eindsituatie (u bent volledig hersteld of er is vastgesteld dat er sprake is van blijvende schade), dan kan de schade afgewikkeld worden. Uw letselschadespecialist van A&G Letselschade zal uw schade zeer nauwkeurig berekenen en deze te allen tijde aan u voorleggen. Na uw akkoord zal de claim ingediend worden bij de verzekeraar. Alle schadevergoedingen worden rechtstreeks op uw eigen rekening gestort.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Ongeval gehad? Gratis hulp en advies

Binnen A&G Letselschade zult u adequaat en transparant geholpen worden. Uw belangen staan namelijk altijd voorop binnen ons letselschadebureau. Daarnaast zijn onze diensten volledig kosteloos! Hebt u een ongeval gehad en wilt u schade claimen? Neem van vandaag nog contact op met de letselschadespecialisten van A&G Letselschade

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op