fbpx
Letselschade advocaat

Wat is de schade?

U heeft enkel recht op letselschadevergoeding als er ook daadwerkelijke schade is. De letselschadespecialist zal moeten kunnen aantonen dat er schade is als gevolg van het ongeval door bijvoorbeeld medische informatie te verzamelen, het zogenaamde causaal verband tussen ongeval en schade. Dit bewijs zal de onderbouwing van de schadestaat vormen. Een claim bestaat uit verschillende onderdelen. Daarom is het belangrijk om uw situatie goed in kaart te brengen. Wat voor schade heeft het ongeval en het opgelopen letsel veroorzaakt? De meest voorkomende schadeposten treft u hieronder aan:

  • Smartengeld
  • Medische kosten
  • Verlies aan verdienvermogen
  • Huishoudelijke hulp
  • Mantelzorg
  • Kilometervergoeding
  • Studievertraging
  • Verlies van zelfwerkzaamheid
  • Reiskostenvergoeding

Uiteraard is bovenstaande lijst niet uitputtend. Dat maakt iedere casus weer uniek! Onze letselschade specialisten zullen gerichte vragen stellen, zodat uw schade duidelijk in beeld
komt. Periodiek zal uw schadeoverzicht geactualiseerd worden. Uiteraard zijn ook de zwerkzaamheden, net als het gehele traject, volledig kosteloos voor u. Heeft u schade geleden vanwege een ongeval? A&G Letselschade berekent graag voor u de mogelijke letselschadevergoeding, zodat uw schade geclaimd kan worden. Neem vandaag nog contact op met ons letselschadebureau.

Hoeveel letselschadevergoeding?

Tijdens een intakegesprek vragen slachtoffers vaak of onze letselschade specialisten een schatting kunnen maken van het te claimen letselschadevergoeding. Dit is een erg lastige vraag om te beantwoorden aan het begin van een zaak, omdat elke zaak en elk persoon anders is. De vergoeding zal berekend moeten worden aan de hand van de situatie. Er kunnen binnen een ongeval meerdere slachtoffers zijn. De letselschadevergoeding van deze slachtoffers kunnen echter veel uiteenlopen. Factoren die hierbij een rol spelen zijn bijvoorbeeld de fysieke en mentale klachten, leeftijd, of iemand studeert en of iemand zelfstandige is of in loondienst werkt. Heeft u schade geleden vanwege een ongeval? A&G Letselschade berekent graag voor u de mogelijke letselschadevergoeding, zodat uw schade geclaimd kan worden. Neem vandaag nog contact op met ons letselschadebureau.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Het berekenen van de letselschadevergoeding

Bij het maken van de berekening voor de letselschadevergoeding wordt onder andere rekening gehouden met de ernst en aard van het letsel, herstelduur, lichamelijke beperkingen, inkomstenverlies, directe kosten zoals medische behandelingen en reiskostenvergoeding, studievertraging en toekomstschade. Deze schadeposten worden verwerkt in een schadestaat. Vervolgens wordt deze schadestaat in overleg met u opgestuurd naar de verzekering. Dit is de letselschadeclaim. Heeft u schade geleden vanwege een ongeval? A&G Letselschade berekent graag voor u de mogelijke letselschadevergoeding, zodat uw schade geclaimd kan worden. Neem vandaag nog contact op met ons letselschadebureau.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op