fbpx

Letselschadeproces

A&G Letselschade is een ervaren letselschadebureau te Amsterdam. Onze letselschadespecialisten werken echter landelijk. Indien gewenst kunnen onze specialisten bij u thuis komen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij samen bepalen hoe uw letselschade traject opgestart kan worden en waar u recht op hebt.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Hoe ziet het proces er uit?

U hebt een ongeval gehad en hebt hierdoor letselschade opgelopen? Wij begrijpen dat dat zeer vervelend is. Er komt veel op u af, u lijdt letselschade en u dient zich te focussen op het herstel. De Letselschadespecialisten van A&G Letselschade helpen u graag verder en ontzorgen u zoveel mogelijk.

Na het ongeval zal een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek letselschade plaatsvinden. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de betreffende persoon of diens verzekeraar aansprakelijk stellen voor de geleden en nog te lijden letselschade.

Na erkenning van aansprakelijkheid maakt uw letselschadespecialist een eerste schadestaat. In overleg zal zo nodig een voorschot voor uw letselschade aangevraagd worden. Zo komt u niet in financiële problemen terecht.

Uw letselschadespecialist zal met uw medische machtiging de medische gegevens opvragen. Wij moeten immers aantonen dat u letsel hebt opgelopen door het ongeval. Deze gegevens zal uw letselschadespecialist voorleggen aan de medische adviseur. Wij maken gebruik van de beste medische adviseurs van Nederland.

Zodra alle gegevens compleet zijn en u bent genezen, dan kan de afwikkeling plaatsvinden. Uw letselschadespecialist zal de schadestaat afronden en deze ter accordering voorleggen aan u. Na uw akkoord zal de letselschade claim ingediend worden.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Ongeval gehad? Gratis hulp en advies

Binnen A&G Letselschade zult u adequaat en transparant geholpen worden. Uw belangen staan namelijk altijd voorop binnen ons letselschadebureau. Daarnaast zijn onze diensten volledig kosteloos! Hebt u een ongeval gehad en wilt u schade claimen? Neem van vandaag nog contact op met de letselschadespecialisten van A&G Letselschade

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op