fbpx

Over ons

Graag vertellen wij u meer over ons kantoor. A&G Letselschade is gevestigd in Amsterdam, maar biedt een landelijke dekking. Onze letselschadespecialisten zijn ervaren en beschikken over actuele kennis over de letselschade wereld. Zo zorgen wij er voor dat u een rechtvaardige letselschadevergoeding zult ontvangen, volledig kosteloos!

Wat doen wij?

A&G letselschade is een gespecialiseerd letselschadebureau en neemt alles van u over van begin tot eind, zodat u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Wij zullen u ontzorgen door contact te leggen met alle betrokken partijen en ervoor te zorgen dat u letselschadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Hiernaast zullen wij u onafhankelijk en objectief adviseren bij keuzes die gemaakt dienen te worden.

Een letselschadetraject kan soms langer duren dan verwacht. Onze letselschadespecialisten zullen alle termijnen bewaken en de benodigde informatie verstrekken. Ook zijn onze letselschadespecialisten getraind volgens de Harvard onderhandel methode. Wij geloven namelijk in het feit dat partijen samen dienen te werken en niet tegenover elkaar staan. Dit doen wij altijd in goed overleg met de verzekeringsmaatschappijen. Het is onze verantwoordelijkheid om, zo spoedig mogelijk, tot afwikkeling van de claim te komen. Deze verantwoordelijkheid geldt bij alle stappen in de procedure: van de vaststelling van aansprakelijkheid en de omvang van de schade tot en met het oplossen van eventuele problemen.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen