Over Ons

WIE ZIJN WIJ

A&G Letselschade is in 2016 opgericht. De dienstverlening kenmerkt zich door grote persoonlijke betrokkenheid, maar ook een professionele benadering van alle problemen. De eigenschappen van A&G Letselschade zijn dan ook te vergelijken met de betekenis van de kleur blauw. Blauw is namelijk het symbool van vertrouwen voor heel Nederland. Dus ook van A&G Letselschade. Het is een mentaliteit van je overal veilig en vertrouwd voelen en alles durven te vragen. Blauw is meer dan alleen vertrouw. A&G Letselschade gelooft in rechtvaardigheid en professionaliteit. Daarom bieden wij meer dan alleen rechtshulp. We delen onze kennis en zorgen voor een optimale nazorg. Zo kunnen wij met trots aangeven dat de betekenis van de kleur blauw is verdisconteerd in onze missie. Wij zijn A&G Letselschade, klaar om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

VISIE

Zoals reeds aangegeven, staan de waarden ‘wederzijds vertrouwen’ en ‘professionaliteit’ centraal bij A&G Letselschade. Integer te werk gaan en te allen tijde geloven in de rechtstaat en wet. A&G Letselschade gelooft in rechtvaardigheid en zal zich volledig inspannen om dit na te streven. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, behandelt A&G Letselschade uitsluitend rechtsvragen met betrekking tot de specialismen van A&G Letselschade. De juristen staan altijd klaar om in ieder geval te luisteren naar het probleem.

DOELSTELLINGEN

  • Nastreven van rechtvaardigheid
  • Rechtshulp verlenen aan de hand van de wensen van de cliënten
  • Nazorg bieden totdat het probleem volledig is opgelost

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en ondersteunen bieden wij onze diensten aan in meerdere talen. Zo spreken onze specialisten, naast de Nederlandse taal, ook de Turkse, Arabische, Marokkaanse en Engelse talen. Zo kan u op uw gemak uw verhaal vertellen en zal de communicatie soepel en efficiënt verlopen.

WAAROM A&G LETSELSCHADE?

  • Wij zijn gespecialiseerd in letselschadezaken
  • Wij komen bij u thuis
  • Kosteloos dienstverlening
  • Uw belangen altijd voorop
  • Wij denken aan uw persoonlijke situatie

E-mail:
info@agletselschade.nl

Gegevens locatie Amsterdam:
Noorderkroonstraat 12
1033 XD Amsterdam
085 060 2431

KvK nummer: 76916650

NEEM CONTACT OP