fbpx

Juridisch advies bij schade

Een ongeval of medische fout kan een grote impact hebben op uw dagelijkse leven en gezondheid. De kosten kunnen bijvoorbeeld hoog oplopen en er kan sprake zijn van een verlies aan verdienvermogen, arbeidsongeschiktheid. Het is dan belangrijk dat u goed wordt bijgestaan door een letselschadespecialist. A&G Letselschade is uw letselschadespecialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Uw letselschadespecialist

A&G Letselschade is een ervaren letselschadebureau te Amsterdam. Onze letselschadespecialisten werken echter landelijk. Indien gewenst kunnen onze specialisten bij u thuiskomen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Tijdens een proces krijgt u een vaste letselschadespecialist toegewezen. Deze letselschadespecialist zal u bijstaan van A tot Z, tot het einde van het letselschade traject. Daarnaast hebt u te allen tijde inzage op uw online letselschadedossier.

Bereken eenvoudig uw letselschade

Vul onderstaand formulier in en ontdek in slechts 3 stappen of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Het invullen duurt maximaal 1 minuut.

Persoonsgegevens - Step 1 of 7

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen