fbpx

Letselschade claim bij kinderen

Een ongeval kan veel impact hebben op uw fysieke en mentale gezondheid. De schrik is vaak nog groter als een kind wordt aangereden. Jonge kinderen zijn meestal kwetsbaarder in het verkeer, omdat zij vaker als voetganger of fietser betrokken raken bij ongevallen.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

Ten tijde van het afwikkelen van de schade van een kind dient rekening gehouden te worden met eventuele toekomstige beperkingen in bijvoorbeeld de voortgang van zijn studie en/of op de arbeidsmarkt. De specialisten van A&G Letselschade zijn zich bewust van de kwetsbaarheid van uw kinderen en zullen hier secuur mee omgaan.
Heeft uw kind letselschade opgelopen vanwege een ongeval? Neem dan vandaag nog contact op met A&G Letselschade voor een gratis letselschadetraject. Wij claimen de maximale letselschadevergoeding voor uw kinderen.

Informatie

A&G Letselschade beseft zich al te goed dat een slachtoffer behoefte heeft aan informatie en advies na een ongeval. U hebt lichamelijke en/of mentale klachten en er is soms sprake van forse schade. Welke stappen moet u ondernemen om uw schade vergoed te krijgen? En wat als er sprake is van een discussie over de aansprakelijkheid? A&G Letselschade is een ervaren en snelgroeiend letselschadebureau in Amsterdam. Onze letselschadespecialisten werken echter landelijk. Indien gewenst komen wij bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Na uw akkoord krijgt u een letselschadespecialist toegewezen. Uw letselschadespecialist zal het traject van A tot Z begeleiden en een letselschade claim indien voor u.

Hoe ziet een letselschadetraject er uit?

U bent ongevraagd betrokken geraakt bij een ongeval en hebt hierdoor letselschade. Het is dan belangrijk dat u weet wat er noodzakelijk is om uw letselschadevergoeding veilig te stellen. Daarnaast is het zeer raadzaam om bijgestaan te worden door een gespecialiseerd letselschadebureau.

Na een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kan een letselschade claim procedure opgestart worden. Hierdoor dient u A&G Letselschade te machtigen. Dit kunt u doen door een opdracht tot behandeling in te vullen. Uw letselschadespecialist zal vervolgens de aansprakelijke wederpartij aanschrijven en aansprakelijk stellen.

Reactietermijn verzekering

Volgens de gedragscode behandeling letselschade dient een verzekeraar binnen drie maanden (dertien weken) een eerste reactie te geven op de aansprakelijkstelling. Meestal reageren de verzekeraar behoorlijk sneller, denk hierbij aan ongeveer drie tot vier weken. Bij erkenning van de aansprakelijkheid zal uw letselschadespecialist uw schade bespreken de medische gegevens verzamelen. Indien aansprakelijkheid wordt afgewezen, dan zal uw letselschadespecialist de discussie aangaan met de verzekeraar.

Betalingen

U krijgt uw schadevergoeding op het moment dat A&G Letselschade uw dossier afwikkelt. Dat kan soms heel lang duren. Tussentijds kan uw letselschadespecialist voorschotten aanvragen. Zo voorkomen wij dat er ook nog eens financiële problemen ontstaan terwijl u nog volop aan uw herstel werkt. A&G Letselschade is een letselschadebureau dat meedenkt in alle aspecten in uw concrete situatie.

Gezamenlijk bezoek

Indien uw herstel onverhoopt langer duurt dan zes maanden, dan zal uw letselschadespecialist voorstellen om een gezamenlijk bezoek in te plannen samen met de verzekeraar. Zo krijgt u als slachtoffer de kans om alles mondeling uit te leggen aan de verzekeraar. Denk hierbij aan de gevolgen van het ongeval, maar ook het (moeizaam verlopende) hersteltraject. De slachtoffers ervaren dit als zeer fijn.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

A&G Letselschade – Uw specialist in het verhalen van een rechtvaardige letselschadevergoeding

In het geval dat u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval

of medische fout heeft u vaak recht op een letselschadevergoeding van de verzekering. Het is dan verstandig om professionele hulp in te schakelen, zoals een letselschade specialist. A&G letselschade is een gespecialiseerd letselschadebureau en biedt u gratis rechtshulp bij het claimen van een letselschadevergoeding. Onze kosten worden volledig gedekt door de aansprakelijke partij. Dat is namelijk zo geregeld in de wet. Wij zullen onze cliënten in geen enkel geval een factuur opsturen.

Om te beoordelen of u recht heeft op een schadevergoeding kunt u gebruik maken van de letselschadecan. Onze juristen en specialisten zullen u dan zo snel mogelijk bellen om vervolgens uw schade te bespreken. Indien gewenst kunnen onze juristen ook bij u langskomen. Uiteraard bent u ook te allen tijde welkom binnen is kantoor te Amsterdam. In goed overleg kan uw schade in kaart worden gebracht en kan A&G Letselschade een rechtvaardige letselschadevergoeding namens u claimen.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op