Wat is letselschade?

Letselschade, ook wel personenschade gaat om de lichamelijke en psychische schade die u heeft opgelopen door uw letsel als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeval. Deze schade kan worden omgezet in een letselschadevergoeding, welke bestaat uit materiële en immateriële schade. Letselschade kan tijdelijk, maar ook blijvend zijn. In geval van blijvend letsel spreken wij van blijvende invaliditeit. Ook in dit geval zullen wij claimen waar u recht op heeft.

Twijfel

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? A&G Letselschade onderzoekt graag voor u de mogelijke letselschadevergoeding, zodat uw schade geclaimd kan worden. Neem vandaag nog contact op met ons letselschadebureau.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen