fbpx

Letselschadescan

U heeft letselschade opgelopen. Het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk geholpen wil worden en voorzien wil worden van informatie. U kunt in dit geval een gratis letselschadescan doen, zodat er binnen 24 uur contact met u opgenomen wordt door een letselschadespecialist van A&G letselschade. Neem dus vrijblijvend contact op via de letselschadescan en ontdek of u recht hebt op een letselschadevergoeding.

Hulp nodig van een expert?

Neem contact op met onze adviseurs
Letselschade advocaat
Persoonsgegevens - Step 1 of 7

Na een vrijblijvend gesprek met de letselschadespecialisten van A&G Letselschade kan een gratis letselschade traject gestart worden. Hiervoor dient een intakegesprek ingepland te worden. A&G letselschade is gevestigd in Amsterdam, maar opereert als gespecialiseerd letselschadebureau over heel Nederland. Indien gewenst, komen wij bij u thuis. Tevens is het mogelijk om digitaal contact te hebben, middels videobellen, telefoneren of mailen. Neem vandaag nog contact op met A&G Letselschade en wij helpen u verder met het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding.

Wilt u een letselschade claimen? Neem zo spoedig mogelijk contact op met A&G Letselschade. Onze letselschadespecialisten zullen u kosteloos adviseren en bijstaan in een letselschade traject. A&G Letselschade is gevestigd in Amsterdam, maar werkt landelijk. Wij komen graag bij u thuis om uw schade te bespreken. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.