fbpx

Ons kantoor

A&G Letselschade B.V. is in 2016 opgericht. De dienstverlening kenmerkt zich door grote persoonlijke betrokkenheid, maar ook een professionele benadering van alle problemen.

Over ons

De eigenschappen van A&G Letselschade zijn dan ook te vergelijken met de betekenis van de kleur blauw. Blauw is namelijk het symbool van vertrouwen voor heel Nederland. Dus ook van A&G Letselschade. Het is een mentaliteit van je overal veilig en vertrouwd voelen en alles durven te vragen. Blauw is meer dan alleen vertrouw. A&G Letselschade gelooft in rechtvaardigheid en professionaliteit. Daarom bieden wij meer dan alleen rechtshulp. We delen onze kennis en zorgen voor een optimale nazorg. Zo kunnen wij met trots aangeven dat de betekenis van de kleur blauw is verdisconteerd in onze missie. Wij zijn A&G Letselschade, klaar om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen tijdens uw letselschadetraject.

Klanttevredenheid

Binnen A&G Letselschade zijn wij pas tevreden als u tevreden bent. Tijdens uw letselschade traject nemen onze letselschadespecialisten vaak contact met u op. De updates worden continu doorgenomen en ook uw herstelproces is voor ons zeer relevant. Indien een behandeling bijvoorbeeld niet of onvoldoende helpt, dan zal uw letselschadespecialist u adviseren om toch weer even naar de huisarts te gaan. De verzekeraar informeren wij minimaal één keer per maand over het hersteltraject en uw letselschade.

A&G Letselschade kiest er bewust voor om kleinschalig en nuchter te blijven. Zo kunnen onze letselschadespecialist het aantal te behandelen schadezaken per letselschadespecialist beperkt houden. U krijgt hierdoor meer tijd en aandacht. Uw dossier komt dus absoluut niet onder ‘’een stapel’’ terecht. Onze letselschadespecialisten zijn in staat om proactief aan uw dossier te werken en indien nodig tijdig een voorschot aan te vragen. A&G Letselschade is er van overtuigd dat deze manier van werken zal resulteren in het ontvangen van snellere voorschotten en een snelle, maar zeker rechtvaardige, letselschadevergoeding.

Ontwikkeling

Na de pandemie is ons letselschadebureau overgestapt naar een nieuw online systeem, iletsel. Middels dit systeem worden alle letselschade dossiers 100% online behandeld. Onze cliënten hebben 24/7 inzage in hun dossier. Zo kunt u precies zien wat de stand van zaken zijn, hoe uw schadestaat eruit ziet en wat de volgende stappen zullen zijn.

Toekomst

In de afgelopen jaren hebben wij honderden slachtoffers geholpen om een rechtvaardige letselschadevergoeding te krijgen. Wij streven naar een toekomst waarin wij slachtoffers kunnen blijven bijstaan in een letselschadetraject. Om de kwaliteit te waarborgen zullen onze letselschadespecialisten alle relevante cursussen volgen. A&G Letselschade streeft altijd naar een optimale dienstverlening en een rechtvaardige letselschadevergoeding.

Ongeval gehad? Gratis hulp en advies

Binnen A&G Letselschade zult u adequaat en transparant geholpen worden. Uw belangen staan namelijk altijd voorop binnen ons letselschadebureau. Daarnaast zijn onze diensten volledig kosteloos! Hebt u een ongeval gehad en wilt u schade claimen? Neem van vandaag nog contact op met de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen