fbpx

Letschadevergoeding claimen

Letselschade, ook wel personenschade gaat om de lichamelijke en psychische schade die u heeft opgelopen door uw letsel als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeval. Deze schade kan worden omgezet in een letselschadevergoeding, welke bestaat uit materiële en immateriële schade.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade kan tijdelijk, maar ook blijvend zijn. In geval van blijvend letsel spreken wij van blijvende invaliditeit. Ook in dit geval zullen wij claimen waar u recht op heeft. Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u hier lichamelijke en/of mentale klachten aan overgehouden? Neem voor meer vragen en gratis rechtsbijstand vandaag nog contact op met onze juristen.

Waar hebt u recht op?

Letselschadevergoeding bestaat uit verschillende onderdelen, de materiële schade en de immateriële schade. Materiële schade is in geld uit te drukken. Dit zijn namelijk directe kosten die gemaakt worden. Naast de zichtbare schade zoals de schade aan uw auto of kleding, zijn er ook andere kosten. Als u niet in staat bent om huishoudelijke taken te verrichten, neemt iemand anders dit over. Hier krijgt u een vergoeding voor. Het kan ook voorkomen dat u niet meer in staat bent om te werken als zelfstandige. Uw verlies wordt dan betaald door de verzekering.

Immateriële schade daarentegen is minder eenvoudig uit te drukken in geld. Het gaat namelijk om het leed dat u hebt ervaren als gevolg van het ongeval en uw letselschade. Dit wordt ook wel het zogenaamde smartengeld genoemd. Alle situaties en ongevallen zijn uniek. Het is daarom niet makkelijk om te bepalen wat een passende letselschadevergoeding zal zijn voor het smartengeld. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade helpen u hierin graag verder. A&G Letselschade ontzorgt u volledig van A tot Z en zorgt ervoor dat u een rechtvaardige letselschadevergoeding zult ontvangen.

Letselschadescan

U heeft letselschade opgelopen. Het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk geholpen wil worden en voorzien wil worden van informatie. U kunt in dit geval een gratis letselschadescan doen, zodat er binnen 24 uur contact met u opgenomen wordt door een letselschadespecialist van A&G letselschade. Neem dus vrijblijvend contact op via de letselschadescan en ontdek of u recht hebt op een letselschadevergoeding.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Schadeverzekering inzittende en ongevallenverzekering inzittende

Als u zelf een ongeval veroorzaakt, kunt u uw letselschadevergoeding bij een verplichte WA verzekering niet claimen. Hiervoor is het noodzakelijk om een aanvullende Schadeverzekering Inzittende (SVI) of een Ongevallenverzekering Inzittende (OI) af te sluiten.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op