fbpx

Letselschade advocaat

Bent u opzoek naar een letselschade advocaat? Wanneer u slachtoffer bent van een ongeluk heeft u wellicht recht op een financiële compensatie. Een letselschade advocaat kan helpen bij het claimen van uw schade bij de verantwoordelijke persoon of bedrijf.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

letselschade advocaat

Bent u opzoek naar een letselschade advocaat? Wanneer u slachtoffer bent van een ongeluk heeft u wellicht recht op een financiële compensatie. Een letselschade advocaat kan u helpen bij het claimen van de opgelopen schade bij de verantwoordelijke persoon of bedrijf.

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat helpt u bij het verkrijgen van de schadevergoeding waar u recht op hebt. Wanneer u slachtoffer bent van een ongeluk, bijvoorbeeld op het werk, in het verkeer of in een openbare ruimte, kan het zijn dat u recht hebt op een vergoeding van de schade die u hebt opgelopen. De letselschade advocaat zal onderzoeken of er sprake is van aansprakelijkheid en of u recht heeft op een vergoeding.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Als u denkt dat u slachtoffer bent van een ongeluk en u heeft hierbij schade opgelopen, kan het verstandig zijn om een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschade advocaat kan helpen bij het vaststellen of er sprake is van aansprakelijkheid en of u recht heeft op een letselschade vergoeding.

U schakelt een letselschade advocaat bijvoorbeeld in als u betrokken bent geraakt bij een:

 • Aanrijding met letsel
 • Verkeersongeval
 • Beroepsziekte
 • Arbeidsongeval

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval op het werk? Schakel dan een letselschade advocaat in. Een letselschade advocaat kan u helpen bij het vaststellen of u recht heeft op een schadevergoeding.

Kosteloos rechtsbijstand van een letselschade specialist

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening om uw schade te verhalen werken wij gegarandeerd kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten namelijk op aansprakelijke partij of zijn/haar verzekeraar. Wij staan klaar voor u met kosteloos advies en hulp bij letselschade.

Meest voorkomende schadeposten bij letselschade

In de praktijk komen wij de volgende schadeposten tegen:

 • Kosten van geneeskundige behandeling
 • Kosten voor revalidatie
 • Inkomensschade
 • smartengeld
 • Arbeidsongeschiktheid
 • Studievertraging

Een van de meest voorkomende schadeposten bij letselschade zijn de kosten van geneeskundige behandeling. Geneeskundige behandeling kan bestaan uit:

 • Kosten voor fysiotherapie
 • Kosten voor psychologische behandeling
 • Kosten voor orthopedische hulpmiddelen
 • Kosten voor medicijnen

Wanneer u slachtoffer bent van een ongeluk heeft u wellicht recht op vergoeding van deze kosten. Een letselschade advocaat kan helpen bij het claimen van deze kosten.

Hulp letselschade advocaat bij een aanrijding

De meeste ongevallen in Nederland gebeuren in het verkeer. Wanneer u slachtoffer bent van een aanrijding in het verkeer heeft u wellicht recht op vergoeding van de schade die u heeft opgelopen. Een letselschade advocaat kan u helpen bij het claimen van de betreffende schade bij de aansprakelijke partij.

Naast de kosten voor geneeskundige behandeling kunnen er ook andere kosten gemaakt worden, zoals:

 • Kosten voor een huurauto
 • Kosten voor een taxi
 • Kosten voor een vervoershulpmiddel

Wanneer u slachtoffer bent van een ongeluk en u heeft deze kosten gemaakt, kan een letselschade advocaat u helpen bij het claimen van deze kosten.

Als fietser aangereden

Bent u als fietser aangereden? U heeft ten alle tijden recht op tenminste 50% vergoeding als u bent aangereden door een motorrijtuig. Dit is vastgelegd in artikel 185 van Wvw. Ook wanneer motorrijtuig geen fout gemaakt heeft, heeft u recht op een schadevergoeding.

Voorbeelden

 • Wanneer u bijvoorbeeld in botsing komt met een automobilist die op u af komt rijden, heeft u altijd recht op vergoeding van de schade.
 • Wanneer u aangereden wordt door een automobilist die aan het inhalen is, is de automobilist aansprakelijk. Wanneer u aangereden wordt door een automobilist die achter u rijdt, is de automobilist aansprakelijk.
 • Wanneer u met uw fiets overreden wordt door een automobilist, is de automobilist aansprakelijk.

Een letselschade advocaat kan helpen bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het claimen van de schade.

Schade inzittendenverzekering

Wanneer u in een motorrijtuig zit dat betrokken is bij een ongeval, is de inzittendenverzekering van de bestuurder van toepassing. De inzittendenverzekering is een aanvullende verzekering op de autoverzekering. De inzittendenverzekering vergoedt de schade die u heeft opgelopen als gevolg van het ongeval.

Wanneer u inzittende bent van een motorrijtuig en u bent slachtoffer van een ongeval, heeft u recht op vergoeding van de schade die u heeft opgelopen.

Letselschade na een bedrijfsongeval

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval? Dan heeft u recht op vergoeding van de schade die u heeft opgelopen. Een bedrijfsongeval is een ongeval dat gebeurt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Iedere werkgever in Nederland heeft een zorgplicht jegens haar medewerkers. Een werkgever dient de kans op een bedrijfsongeval te minimaliseren.

Wanneer een werkgever niet voldoet aan deze zorgplicht en er toch een bedrijfsongeval plaatsvindt, kan de werknemer een claim indienen bij de werkgever.

Een bedrijfsongeval kan leiden tot letselschade, zoals:

 1. Whiplash
 2. Fracturen
 3. Blessures

Een letselschade advocaat kan helpen bij het vaststellen of er sprake is van aansprakelijkheid en of u recht heeft op een vergoeding.

Letselschade na hondenbeet

Jaarlijks worden naar schatting 150.000 mensen gebeten door een hond. Honden zijn aangewezen als huisdier en hebben daarom een beschermde status. Hondenbezitters hebben een aantal verplichtingen, zoals:

 • Hond aan lijn te houden
 • Hond te verzekeren

Wanneer een hondbezitter niet voldoet aan deze verplichtingen en de hond veroorzaakt letselschade, kan de hondbezitter aansprakelijk gesteld worden.

Als u slachtoffer bent van een hondenbeet, heeft u recht op vergoeding van de schade die u heeft opgelopen. Een letselschade advocaat kan je helpen bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het claimen van de schade.

Bereken eenvoudig uw letselschade

Vul onderstaand formulier in en ontdek in slechts 3 stappen of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Het invullen duurt maximaal 1 minuut.

Persoonsgegevens - Step 1 of 7

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen