fbpx

Ongeval gehad? Gratis hulp en advies

Binnen A&G Letselschade zult u adequaat en transparant geholpen worden. Uw belangen staan namelijk altijd voorop binnen ons letselschadebureau. Daarnaast zijn onze diensten volledig kosteloos! Hebt u een ongeval gehad en wilt u schade claimen? Neem van vandaag nog contact op met de letselschadespecialisten van A&G Letselschade

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Jaarlijkse cursussen

Om de kwaliteit te waarborgen volgen onze letselschadespecialisten jaarlijks meerdere cursussen. Zo streeft A&G Letselschade naar een kwalitatieve dienstverlening. Onze letselschadespecialisten sluiten het dossier pas zodra u 100% tevreden bent.

Heeft u letselschade opgelopen na een ongeval? Dan heeft u mogelijk recht op een letselschadevergoeding, afhankelijk van de concrete situatie en uw concrete schade. A&G Letselschade is uw letselschadespecialist in het verhalen van een letselschadevergoeding. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, maar onze specialisten reizen het hele land door voor onze cliënten.

Waarom A&G Letselschade B.V.?

  • Onze letselschadespecialisten zijn ervaren en werken snel.
  • Onze werkwijze is zeer transparant, u kunt altijd meekijken in uw dossier.
  • Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een voorschot ontvangt.
  • A&G Letselschade sluit het dossier zodra u een rechtvaardige letselschadevergoeding hebt ontvangen.
  • A&G Letselschade biedt landelijke dekking en is een onafhankelijk letselschadebureau.
  • Onze hulp is geheel gratis

Bent u onverhoopt betrokken geraakt bij een ongeval en hebt u hierdoor lichamelijke en/of mentale klachten opgelopen? Dan hebt u mogelijk recht op een letselschadevergoeding. Maar waar hebt u dan recht op? Wanneer worden de letselschadevergoedingen uitgekeerd en hoe dient u uw schade aan te tonen? Wilt u kosteloos bijstaan worden door een letselschadebureau? A&G Letselschade is een ervaren en snelgroeiend letselschadebureau, gevestigd in Amsterdam, maar opererend in het hele land. Wij helpen u bij het claimen van een letselschadevergoeding. Deze diensten bieden wij volledig gratis aan. (contactknop)

Bereken eenvoudig uw letselschade

Vul onderstaand formulier in en ontdek in slechts 3 stappen of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Het invullen duurt maximaal 1 minuut.

Persoonsgegevens - Step 1 of 7

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen