fbpx

Soorten letselschade na verkeersongeval

Na een ongeval kan er sprake zijn van zowel fysiek- als psychisch letsel. Hiervoor ontvangt een slachtoffer onder andere een smartengeld vergoeding voor. Enkele voorbeelden van fysieke aandoeningen die voor vergoeding in aanmerking komen vind je hieronder.

Kosteloze

Letselschadescan
Contact opnemen

085 060 2431

Letselschade advocaat

In aanmerking vergoeding:

 • Whiplash
 • Rugklachten
 • Schouderklachten
 • Hoofdpijn
 • Fractuur (botbreuk)
 • Klaplong
 • Tintelingen en verdoofd gevoel

In de praktijk maken artsen onderscheid tussen objectiveerbare klachten (fracturen, scheuren in de spieren) en niet objectiveerbare klachten (dit zijn klachten en beperkingen zonder aantoonbare medische oorzaak). Hierover voeren belangenbehartigers en verzekeraars jarenlang discussie. De specialisten en juristen van A&G Letselschade laten zich op medisch gebied adviseren door de beste medische adviseurs van Nederland.

Naast de fysieke klachten kan er ook sprake zijn van psychische (of mentale) klachten. Deze psychische klachten zorgen er vaak voor dat de fysieke klachten langzaam herstellen. Enkele voorbeelden van mentale aandoeningen die voor vergoeding in aanmerking komen zijn als volgt;

 • Traumaklachten
 • Herbelevingen
 • Slapeloosheid
 • Posttraumatische stresstoornis (PTSS)

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

Gezondheid en een spoedig

Uiteraard is uw gezondheid en een spoedig herstel zeer belangrijk. Daarom adviseren onze juristen u om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met uw huisarts. Uw huisarts zal u adviseren wat betreft het hersteltraject. Wellicht hebt u behoefte aan fysiotherapie of dient u naar het ziekenhuis te gaan voor nader onderzoek. A&G Letselschade zal alle medische gegevens verzamelen die nodig zijn om uw schade te onderbouwen en uw letselschadevergoeding te claimen.

Gratis rechtshulp bij claimen van smartengeld en letselschadevergoeding

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u hier lichamelijke en/of mentale klachten aan overgehouden? Neem voor meer vragen en gratis rechtsbijstand vandaag nog contact op met onze juristen.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op