fbpx

In het verkeer is er vaak sprake van achterop aanrijdingen. Bij dergelijke ongevallen gaat het hoofd van een slachtoffer ongevraagd en op een krachtige manier naar voren en vervolgens weer naar achteren. Door de adrenaline van een ongeval zal een slachtoffer de klachten meestal niet onmiddellijk voelen. Pas enkele uren later geven slachtoffers van verkeersongevallen doorgaans aan dat de nek ‘’vast zit’’. In zulke gevallen heeft u recht op een letselschadevergoeding.

Meest voorkomende whiplashklachten

Er bestaan verschillende whiplash klachten. De meest voorkomende symptomen bij whiplash klachten zijn:

 • Nekklachten
 • Hoofdpijnklachten
 • Duizeligheid
 • Stijfheid van de nek (verminderde mobiliteit)
 • Overgevoeligheid voor licht en geluid
 • Concentratieproblemen
 • Vergeetachtigheid
 • Vermoeidheid en slecht kunnen slapen
 • Angst
 • Verhoogde irritatie
 • Rugpijn

Behandeling

Het is belangrijk om direct contact op te nemen met de huisarts. Een huisarts kan beslissen of nader onderzoek gewenst is in het ziekenhuis. Indien er geen sprake is van een spierscheur of fractuur, is het verstandig om fysiotherapie te volgen. Adequate behandelingen kunnen voorkomen dat de klachten chronisch worden!

Langdurige whiplashklachten

In 10% van de gevallen worden de klachten helaas chronisch. Fysiotherapie helpt onvoldoende en in het ziekenhuis kan men geen oorzaak vinden voor uw klachten. Verzekeraars willen in dergelijke gevallen uw dossier sluiten. Onze juristen en specialisten pleiten bij aanhoudende klachten voor een onafhankelijke expertise door bijvoorbeeld een neuroloog. Wij proberen uw klachten vooralsnog goed in kaart te brengen. Zo kunnen onze letselschadespecialisten uw claim goed onderbouwen, ook toekomstgericht.

A&G Letselschade

Uw specialist bij het verhalen van een letselschadevergoeding. De letselschadespecialisten van A&G Letselschade ontzorgen u volledig. Zo kunt u zich volledig richten op het herstel. A&G Letselschade streeft naar een rechtvaardige letselschadevergoeding. Onze diensten zijn volledig kosteloos. Neem daarom vandaag nog contact op met A&G Letselschade.

Contact opnemen

A&G Letselschade helpt u graag verder

Gratis rechtshulp bij claimen van smartengeld en letselschadevergoeding

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u hier lichamelijke en/of mentale klachten aan overgehouden? Neem voor meer vragen en gratis rechtsbijstand vandaag nog contact op met onze juristen.

A&G Letselschade – Uw letselschadebureau met maatwerk van A tot Z

Na een ongeval kan er zowel materiële als immateriële schade ontstaan, helaas totaal ongevraagd! Het is dan belangrijk dat uw belangenbehartiger al uw rechten goed in kaart brengen en uw letselschade claimt bij de verzekeraar. A&G Letselschade is uw specialist bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. Wij claimen uw letselschade volledig kosteloos en leveren per persoon maatwerk.

Contact
1

Gratis advies

A&G Letselschade claimt volledig kosteloos uw schade. Start vandaag nog uw letselschade traject.

2

Aansprakelijkheid bepalen

Onze juristen doen een toedracht onderzoek en bepalen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving welke partij aansprakelijk is.

3

Schadeclaim bepalen

Letselschade berekenen is maatwerk. Laat de hoogte van de claim vandaag nog bepalen door de letselschadespecialisten van A&G Letselschade.

4

Indienen schadeclaim

Na erkenning van aansprakelijkheid zal A&G Letselschade uw schade berekenen. Na uw akkoord zal uw letselschadespecialist de claim indienen. Neem hier contact op